Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ciolacu: „Nu ştiu dacă voi fi candidat sau nu la funcţia de preşedinte. Vă spun sincer că nici măcar nu m-am gândit să fiu”

Marcel Ciolacu a spus că nu știe dacă va fi sau nu candidat la alegerile prezidențiale din toamnă și că nici măcar nu s-ar fi gândit la asta. Totodată, premierul a mai declarat și că „niciodată” PSD şi nici el, ca lider de partid, nu vor propune susţinerea unui candidat independent din partea social-democraţilor pentru funcţia de preşedinte al României, în contextul declarațiilor lui Geoană, care a spus că Ciolacu și liderii PSD ar fi mers la el să îi propună să candideze la Președinția României, susținut de PSD.

Premierul Ciolacu: „Nu ştiu dacă voi fi candidat la funcţia de preşedinte”

„Cu inimă de pesedist, vă spun că n-o să susţin un independent din partea PSD”

Marcel Ciolacu, premierul României: „Eu n-o să propun... eu sunt preşedintele Partidului Social Democrat. Nu ştiu dacă voi fi candidat sau nu la funcţia de preşedinte. În acest moment vă spun cu toată sinceritatea că nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat”, a spus premierul.

„Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de pesedist, de această dată, de membru fondator de 30 şi de ani, niciodată PSD şi eu personal nu că n-am să propun, nici n-o să-mi treacă prin cap să susţin un independent din partea PSD”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Ciolacu a reacționat cu ironie după declarațiile făcute de Geoană: I-am cerut și lui Șoșoacă să fie premier

Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnaliști ce părere are despre declarațiile făcute de Geoană, care a spus, luni seară, că mai mulți social-democrați, inclusiv Ciolacu, ar fi mers la el „în birou” să îi propună să candideze independent la Președinție, susținut de PSD.

„Apropo de cine dă telefon cui. Eu am avut discuții cu ei, au venit la mine în birou, inclusiv Marcel Ciolacu, să-mi propună să candidez independent, susținut de PSD”, a spus Geoană.

„După ce i-am cerut lui domnul Mircea Geoană, am plecat și i-am cerut doamnei Șoșoacă să fie premier”, a reacționat Ciolacu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE