Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ciolacu anunță jocurile în PSD după alegerile locale: Candidatul la prezidențiale se decide împreună cu liderii partidului. Vom forma majoritate în Consiliul General al Capitalei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat miercuri că PSD va decide împreună cu liderii săi varianta de candidat pentru alegerile prezidențiale.

La sediul central al PSD, Ciolacu a fost întrebat despre opțiunea partidului pentru alegerile prezidențiale și dacă el își dorește să candideze pentru funcția de președinte.

"Varianta cu care va merge PSD o voi anunța după ce voi discuta cu colegii mei. (...) Cu toții ne dorim multe lucruri în viață. Decizia aceasta (dacă voi candida sau nu - n.r.) o voi lua împreună cu colegii mei, pentru că nu este o dorință personală, nu este vorba doar de a-ți pune o dorință. În politică, lucrurile sunt mai complicate", a declarat premierul, reiterând că PSD va avea un candidat la prezidențiale.

Marcel Ciolacu a precizat că PSD și PNL au convenit în ședința coaliției să formeze o majoritate în Consiliul General al Capitalei.

"Am decis să formăm majorități acolo unde am candidat împreună, cum ar fi la Brașov și Timiș. Unde avem majorități separate, organizațiile locale vor lua deciziile. Ne vom întâlni cu fiecare președinte de organizație, atât eu, cât și domnul Ciucă, pentru a discuta despre majorități și abordări.

Am hotărât să formăm o majoritate în Consiliul General al Capitalei - PSD și PNL. (...) Vă spun ce am stabilit împreună cu domnul secretar general Bode și domnul secretar general Stănescu. Am trecut în revistă aceste puncte pentru a clarifica situația", a subliniat Ciolacu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE