Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Celine Dion și-a pierdut controlul asupra mușchilor, spune sora artistei

După ce anul trecut a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară, sora lui Celine Dion a vorbit despre starea actuală a îndrăgitei cântărețe, potrivit Euronews.

Celine Dion suferă de sindromul persoanei rigide. O afecțiune progresivă și incurabilă, care afectează o persoană dintr-un milion. E și motivul pentru care starul internațional a anulat turneul Courage din 2024.

„E nedrept față de voi să continui să amân spectacol după spectacol și, deși mi se rupe inima, este mai bine să anulăm totul acum, până când sunt cu adevărat gata să revin pe scenă”, spunea artista, la acel moment.

Iar momentul reluării concertelor este incert. Și, parcă, tot mai departe.

Sora lui Celine Dion, Claudette, a precizat de curând că boala i-a șubrezit cântăreței tot mai mult starea de sănătate.

„Luptă din răsputeri, dar nu mai are control asupra mușchilor ei. Ce mă doare este că ea mereu a fost disciplinată. Întotdeauna a muncit din greu. Mama mereu i-a spus: O să fii bine, o să te recuperezi așa cum trebuie”, a spus Claudette, într-un interviu pentru 7Jours.

„Corzile vocale sunt alcătuite din mușchi, iar inima este, de asemenea, un mușchi”, a mai adăugat aceasta, în contextul în care nu se știe la ce capacitate ar putea să mai cânte vreodată cântăreața, în fața fanilor din întreaga lume, așa cum își dorește.

În decembrie anul trecut, Celine Dion a postat un videoclip pe Instagram în care explică modul în care afecțiunea îi schimbă viața. Printre altele, ea accentua faptul că, deși este monitorizată și îngrijită de unii dintre cei mai buni medici, doar copiii ei îi dau cu adevărat speranță.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE