Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Celine Dion lansează melodii noi, pentru prima dată după ce a anunţat că suferă de o boală rară

Celine Dion va lansa mai multe melodii noi, primele după ce a anunţat în decembrie că suferă de o afecţiune neurologică rară, potrivit Agerpres.

Noul album, "Love Again", este coloana sonoră a filmului cu acelaşi nume şi conţine cinci piese noi, precum şi hituri mai vechi. Albumul va fi lansat pe piaţă la data 12 mai. Tot atunci va apărea și filmul în cinematografele canadiene.

Primul album în ultimii patru ani

Acesta este primul album după "Courage", lansat în 2019, al vedetei din Quebec, care figurează de asemenea pe afişul acestei comedii romantice.

"M-am simţit foarte bine făcând acest film. Şi a avea privilegiul de a apărea alături de actorii talentaţi Priyanka Chopra Jonas şi Sam Heughan în primul meu lungmetraj este un cadou pe care-l voi preţui pentru totdeauna. Cred că este o poveste minunat de încântătoare şi sper că oamenilor le vor plăcea şi noile melodii", a declarat Celine Dion, citată într-un comunicat emis joi.

Problemele de sănătate ale cântăreței

Într-o înregistrare video de aproape cinci minute postată în decembrie, Celine Dion, vizibil emoţionată, a anunţat amânarea concertelor în Europa din cadrul turneului său şi a povestit că se confruntă cu "probleme de sănătate, de multă vreme".

"Recent, am fost diagnosticată cu o tulburare neurologică foarte rară, sindromul omului rigid", a detaliat ea.

Această tulburare, care se caracterizează în special printr-o rigiditate musculară progresivă, îi provoacă lui Celine Dion dificultăţi la mers şi o împiedică să îşi folosească corzile vocale, după cum a precizat artista.

"Nu cunoaştem încă totul despre această boală rară, dar acum ştim că ea este cauza spasmelor musculare de care sufăr", a spus cântăreaţa.

Turneul său, intitulat "Courage World Tour", a început în 2019. Cântăreaţa a susţinut primele 52 de concerte înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, la începutul anului 2020. Vedeta a anunţat apoi că anulează turneul nord-american din cauza problemelor de sănătate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE