Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cele mai bizare întâmplări ale lui 2023. Spiderman la mătură, carne de balenă la automate, dar și cei mai urâți câini din lume

Cei mai urâți câini din lume, Spiderman măturând strada, carne de balenă vândută la automate sau Regata Dovleacului – 2023 a fost un an bogat în știri atipice. Vă prezentăm acum o colecție de evenimente care ne-au intrigat și ne-au adus zâmbetul pe buze în anul care s-a scurs.

Cele mai neobișnuite știri ale anului 2023

Concurs cu cei mai urâți câini din lume

Fiecare început de an aduce mereu trenduri noi în materie de fitness. În ianuarie, yoga cu cățeluși a început să ia avânt în Marea Britanie. În timp ce se bucură de beneficiile spirituale și fizice ale practicii orientale, participanții sunt înconjurați de patrupezi jucăuși.

Agnes Zoppa, cursant: Este ca o terapie, nu-i așa? Îmi place foarte mult. Este minunat, foarte relaxant și benefic.

Cățelul Peggy a câștigat titlul de cel mai urât câine din Marea Britanie. Drept urmare, animalul de companie a devenit o vedetă a anului 2023 și a apărut în două emisiuni televizate. Metisul este rezultatul împerecherii dintre un câine chinezesc cu creastă și unul din rasa pug.

Holly Middleton, stăpâna lui Peggy: Oamenii vor să o întâlnească, să facă selfie-uri cu ea, vor să o mângâie... pare că a devenit foarte cunoscută.

Spiderman care mătură strada

Un activist de mediu din Nigeria este faimos pentru că adună gunoaiele din orașul său îmbrăcat într-un costum de Spiderman. În realitate, superputerea sa este determinarea de a face o schimbare în comunitatea din care face parte.

Jonathan Olanlokun, activist de mediu: Am început să port costumul de Spiderman, iar asta a avut un rezultat pozitiv. Oamenii au început să mă ia în serios și mă bucură acest lucru. Sunt entuziasmat să văd că oamenii sunt mai preocupați de mediul înconjurător decât înainte.

Regata de Halloween

O regată mai puțin obișnuită a avut loc într-un orășel din Belgia, în apropierea Halloweenului. Sute de oameni au vâslit într-o competiție anuală cu dovleci uriași pe post de ambarcațiuni.

Britt Tengrootenhuyzen, participant la Regata Dovleacului: Dovlecii sunt pregătiți dimineața de către organizatori, iar apoi, tot ce treubie să faci este să te îmbarci și să pedalezi energic pentru a câștiga.

Automate cu carne de rechin

Japonia este recunoscută pentru automatele în care poți găsi aproape orice – jucării, gustări și chiar pizza. Totuși, un orășel portuar din apropierea capitalei Tokyo a reușit să surprindă lumea întreagă cu un nou tip de produs vândut în automate: carnea de balenă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE