Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Cartea de Identitate a Vehiculului, prin curier. Registrul Auto Român nu percepe taxă pentru acest serviciu

Publicat de: Euronews

De luni, persoanele care cer eliberarea Cărții de Identitate a Vehiculului vor putea opta pentru expedierea acesteia la adresa de acasa sau de la serviciu. Registrul Auto Român o va trimite prin curier rapid.

Cei care optează pentru această opțiune vor putea menționa pe cererea de activitate pe care o completează la sediul RAR faptul că doresc primirea CIV prin curier și vor scana cu un telefon mobil un cod QR care permite accesarea directă a linkului pentru înregistrarea solicitării.

Aceste facilități vor fi disponibile la intrarea în fiecare reprezentanță RAR din țară.

Rămâne în vigoare și opțiunea de ridicare personală a Cărții de Identitate a Vehiculului, direct de la ghișeul reprezentanței teritoriale unde a fost efectuată activitatea.

Noul serviciu a fost conceput în special în beneficiul clienților care nu au domiciliul în orașele reședință de județ, unde sunt situate de regulă reprezentanțele RAR, și care astfel au de parcurs distanțe mai mari pentru revenire.

De asemenea, prin acest demers se decongestionează și zona de așteptare pentru clienți.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE