Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Care sunt și cum arată noile emoticoane care urmează să intre pe telefoane

Publicat de: Euronews

Noi emoticoane, printre care un cap care tremură, simbolul pentru Wi-Fi și o mult așteptată inimă roz simplă, vor ajunge în curând pe smartphone-uri. Site-ul Emojipedia a dezvăluit lista preliminară Emoji 15.0, care conține imagini cu modul în care ar putea arăta aceste noi emoticoane.

Noua listă, care cuprinde 31 de emoticoane în total, include, de asemenea, o inimă de culoare albastru deschis și o inimă gri, diverse gesturi de „stop” sau „bate palma”, un flaut și maracas. Mai multe animale și plante se află, de asemenea, pe listă, inclusiv un elan, un măgar, o gâscă, o meduză și ghimbir.

În timp ce modelele de emoticoane variază în funcție de platformă, Emojipedia oferă de opt ani mostre de modele de emoticoane înainte de sosirea lor oficială pe tastaturi.

Emoticoanele pot suferi modificări înainte de aprobarea finală de către Unicode Consortium, organismul non-profit care stabilește standardul pentru modul în care textul este afișat și prezentat online.

Râvnita inimă roz

„Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că majoritatea proiectelor de emoticoane candidate au ajuns să fie incluse pe lista finală în ultimii ani, inclusiv fiecare emoticoane pe care le-am prezentat în avanpremieră din proiectul de listă Emoji 14.0 de anul trecut, înainte de Ziua Mondială a Emoticoanelor 2021”, a declarat Emojipedia.

Utilizatorii pot folosi diverse emoticoane cu inimi: roșii, mov sau portocalii, printre multe alte culori, dar o inimă roz a fost de mult timp printre cele mai solicitate emoticoane de către utilizatori.

În prezent, există numeroase emoticoane cu inimi roz împodobite, dar nu există o inimă roz simplu care să se potrivească cu celelalte inimioare independente. Acest lucru pare să fie inclus în următoarea versiune Unicode, care va fi probabil aprobată în luna septembrie a acestui an.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE