Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Aaron Carter, fratele lui Nick de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani

Aaron Carter, artistul care a început să cânte de mic și a avut albume de succes din adolescență, a fost găsit mort, sâmbătă, în locuința sa din sudul Californiei. El avea 34 de ani.

Găsit în propria locuință

Reprezentanții familiei lui Carter au confirmat decesul cântărețului. Logodnica sa, Melanie Martin, a cerut intimitate în timp ce familia este îndurerată.

„Suntem încă în procesul de acceptare a acestei realități nefericite. Gândurile și rugăciunile voastre sunt foarte apreciate”, a declarat Melanie Martin, potrivit AP.

Polițiștii au intervenit în jurul orei 11.00 în urma unor informații privind o urgență medicală la locuința din Lancaster.

Autoritățile au declarat că o menajeră a găsit un bărbat în cada din locuință, iar eforturile de resuscitare nu au avut succes.

Cariera lui Aaron Carter

Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter din trupa Backstreet Boys, a cântat în deschiderea lui Britney Spears, precum și în trupa de băieți a fratelui său, și a înregistrat mai multe hituri, printre care „Aaron's Party (Come Get It)” și „I Want Candy”.

Primul său album, lansat în 1997, Aaron Carter a fost un real succes. El a atins statutul de triplu disc de platină cu cel de-al doilea album al său, „Aaron's Party (Come Get It)” din 2000. Videoclipurile sale au fost difuzate în mod regulat pe Disney și Nickelodeon.

Cântărețul a obținut credite de actorie prin apariția sa în emisiuni de televiziune, inclusiv în „Lizzie McGuire”.

Abuz de substanțe

Carter și-a făcut debutul pe Broadway în 2001 în rolul lui JoJo în musicalul „Seussical”.

A jucat alături de fratele său, Nick, și de frații lor B.J., Leslie și Angel Carter în serialul fără scenariu E! „House of Carters” în 2006.

În 2017, Carter a vorbit despre abuzul său de substanțe. El a fost la dezintoxicare în același an, după ce a fost arestat pentru suspiciune de conducere sub influența alcoolului și acuzații de posesie de marijuana. El s-a internat la tratament în câteva rânduri în încercarea de a recâștiga custodia fiului său, Prince.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE