Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cadavrul unui bebeluș, găsit pe o plajă din Eforie. Ce spune bărbatul care l-a văzut

Cadavrul unui bebeluș a fost găsit duminică dimineață pe o plajă din stațiunea Eforie Nord, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Este vorba despre un băiețel, care ar fi fost băgat într-un „săculeț închis” și „abandonat între pietre”, potrivit celui care l-a găsit, un bărbat care se afla cu soția lui în concediu la malul mării, scrie presa locală.

Martorul susține că întâmplarea îl va marca pentru totdeauna.

„Eu am găsit copilul și am anuntaț oamenii de la plajă. (…) Vreau să las un mesaj celor tineri: Dacă faceți copii, să îi creșteți. Foarte trist!”, a spus acesta, potrivit Ziua de Constanța.

„La data de 17 septembrie a.c., în jurul  orei 09.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, potrivit comunicatului IPJ Constanța.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru necropsie. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, se mai menţionează în informarea transmisă de Poliţia Constanţa, potrivit Agerpres.

Știre în curs de actualizare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE