Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Britanicii au șansa să-și petreacă sărbătorile de iarnă în casa de vacanță a Regelui Charles al III-lea

Plimbări cu trăsura, schi în Poiana Brașov și oportunitatea de a sta în casa de vacanța a Regelui Charles al III-lea. Asta pune pe masă o agenție britanică de turism pentru pentru clienții săi, potrivit euronews.com.

Oferta începe din 23 decembrie și include o serie de activități opționale, de la plimbări la datul pe pârtie, dar și o cină de Crăciun, la costum cu cravată neagră.

Cea mai atractivă parte a ofertei stă în oportunitatea de a sta în micul cătun din Valea Zalăului

Cea mai atractivă parte a ofertei stă în oportunitatea de a sta în micul cătun din Valea Zalăului, la reședința privată a Regelui Charles al III-lea.

Satul a fost documentat pentru prima dată în secolul al XVI-lea ca aparținând unuia dintre strămoșii transilvăneni ai Regelui. Animale mici și mari, de la păsări la urși, pot fi zărite traversând grădina din spatele casei.

Această proprietate izolată se află la șase kilometri de cel mai apropiat sat, pe un drum cu pietriș, ceea ce o face locul ideal pentru o pauză în natură.

Un sejur de trei zile poate fi rezervat ca supliment opțional la excursia de Crăciun, iar toate încasările merg către Fundația Prințul de Wales din România.

De ce să petreci Crăciunul în Transilvania?

Această regiune este bine-cunoscută pentru satele medievale unice, vinul excelent și activitățile de iarnă, cum ar fi plimbările cu sania.

Iarna este, de asemenea, unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, deoarece zăpada acoperă dealurile și transformă peisajele în ceva ce nu ar arăta deplasat pe o felicitare de Crăciun.

Fiecare sat are o multitudine de tradiții diferite care și-au pus amprenta asupra patrimoniului cultural al regiunii. Acest lucru asigură o mare varietate de tradiții de iarnă, de la colinde în Ajunul Crăciunului, la spectacole de teatru și momente speciale de Anul Nou.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE