Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Beyoncé anunță lansarea unui film despre turneul mondial "Renaissance"

Un film bazat pe imagini din concertele susţinute de cântăreaţa pop americană Beyonce în turneul ei din 2023, "Renaissance World Tour", va fi distribuit pe plan global de o divizie a AMC Entertainment, a anunţat această companie din Statele Unite, în contextul în care lanţurile de cinematografe încearcă să suplinească absenţa filmelor din cauza grevelor de la Hollywood, informează Reuters, citată de Agerpres.

Filmul cu Beyonce este o producţie cinematografică despre turneul ei mondial din perioada mai-octombrie 2023, care a inclus 57 de concerte în 40 de oraşe din America de Nord şi 14 oraşe din Europa.

Când va fi putea fi vizionat filmul?

Acest film urmează unei lansări similare a vedetei pop Taylor Swift, a cărei peliculă despre turneul ei mondial "Eras Tour" va fi distribuită în cinematografele din America de Nord începând din 13 octombrie.

Filmele despre turnee muzicale oferă lanţurilor de cinematografe, precum AMC, Cinemark şi Cineplex, titluri cu vedete de prim rang care le ajută să suplinească penuria de producţii din cauza grevei prelungite a actorilor şi scenariştilor de la Hollywood.

"Renaissance: A Film By Beyonce" va fi distribuit în Statele Unite, Canada şi Mexic începând de vineri, 1 decembrie 2023, a anunţat grupul AMC, adăugând că alte oraşe din lumea întreagă în care va rula această peliculă vor fi adăugate la o dată ulterioară.

Cinemark, rivalul grupului AMC, a anunţat la rândul său că va difuza acest film în sălile sale din Statele Unite. Ambele lanţuri de cinematografe au precizat că biletele lor standard ce vor fi puse în vânzare în Statele Unite vor porni de la preţul de 22 de dolari. Ştirea despre discuţiile purtate de Beyonce pentru distribuirea filmului despre turneul "Renaissance" prin intermediul lanţului AMC a fost publicată în premieră de revista americană Variety.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE