Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Bernadette Szocs, medalie de bronz la Europa Top 16. A fost la un singur set de finală

Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs a obţinut, duminică, medalia de bronz la Europa Top 16. A pierdut semifinala împotriva sportivei din Franța, Jia Nan Yuan, care a revenit spectaculos în meci.

”Bernadette Szocs a început anul cu medalia de bronz la Europa Top 16, competiția care i-a avut la start pe cei mai valoroși sportivi ai continentului!

Parcursul sportivei noastre s-a oprit în semifinala de simplu feminin, la un singur set de finala așteptată cu sufletul la gură.

După 4-1 cu Jieni Shao (Portugalia) și 4-3 cu Natalia Bajor (Polonia), penultimul act a fost jucat contra sportivei din Franța, Jia Nan Yuan.

Bernadette Szocs a pierdut semifinala Europa Top 16, după o revenire spectaculoasă a franțuzoaicei de la 3-1 pentru sportiva noastra, iar scorul final a arătat astfel: 3-4 (11-7, 6-11, 11-8, 11-7, 9-11, 8-11, 9-11)”, au transmis reprezentanții Federației Române de Tenis de Masă, într-un mesaj pe Facebook.

În iunie 2023, Bernadette Szocs a reușit să cucerească medalia de aur în proba feminină de simplu din cadrul Jocurilor Europene de la Cracovia - Malopolska.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE