Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Bărbat înarmat cu un topor, împușcat de polițiști în Hamburg la o paradă a fanilor veniți la Euro 2024

Polițiștii germani au anunțat că au împușcat un bărbat care i-a amenințat pe ofițeri cu un topor și un dispozitiv incendiar în nordul orașului Hamburg. Incidentul a avut loc, duminică, cu câteva ore înaintea meciului de fotbal Polonia - Țările de Jos de la Euro 2024, relatează Euronews.com.

Bărbatul a ieșit dintr-un restaurant și a început să-i amenințe pe cei din jur. El a fost înconjurat de polițiști, care au tras un foc de avertisment. Bărbatul a încercat să fugă, moment în care a fost împușcat în picior. Incidentul s-a produs în apropierea unui loc amenajat pentru cei 40.000 de fani olandezi și polonezi, înaintea meciului Olanda - Țările de Jos, din cadrul Euro 2024.

Bărbatul împușcat de ofițeri a primit îngrijiri medicale, a precizat Poliția din Hamburg pe platforma X, fără a oferi informații suplimentare despre starea persoanei.

Polițiștii au deschis focul în cartierul Sankt Pauli din Hamburg, care duminică a fost aglomerat de mii de fani, înaintea meciului de fotbal dintre Polonia și Țările de Jos, care începe la ora 16.

Unii dintre martori au filmat intervenția forțelor de ordine și au publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Germania este țară gazdă a campionatului european de fotbal Euro 2024.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE