Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Are sau nu Vladimir Putin sosie? Dimitri Peskov: "Aceasta este o altă minciună"

Kremlinul a respins speculaţiile potrivit cărora preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar avea o sosie care îl reprezintă în cadrul unor apariţii publice, informează marţi dpa, potrivit Agerpres.

"Probabil aţi auzit că se presupune că Putin ar avea mai multe dubluri, care lucrează în locul său în timp ce el stă într-un buncăr. Aceasta este o altă minciună", le-a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, unor tineri la un eveniment educaţional care a avut loc luni, la Moscova.

"Vedeţi ce fel de preşedinte avem. A fost şi este mega activ. Noi, cei care lucrăm cu el, cu greu putem ţine pasul cu el", a adăugat Peskov.

Speculații după vizita lui Putin în Ucraina

Precizările purtătorului de cuvânt al Kremlinului au fost făcute după speculaţii repetate care au circulat şi care afirmau că preşedintele Vladimir Putin este de fapt reprezentat de cineva care apare în locul său în public.

Cele mai recente speculaţii au circulat după ce în presă au apărut informaţii despre o vizită a preşedintelui Vladimir Putin în Ucraina, în zonele de război ocupate de ruşi.

"Acela nu a fost adevăratul Putin", a declarat săptămâna trecută secretarul Consiliului Naţional de Securitate al Ucrainei, Olexii Danilov. Kremlinul a respins atunci afirmaţia oficialului ucrainean.

Nu există nicio dovadă că o dublură ar fi apărut la întâlnirile oficiale ale preşedintelui Putin, notează dpa.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE