Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Antony, exclus din naționala Braziliei, din cauza acuzațiilor de violență domestică

Detalii șocante au ieșit la iveală în presa din Brazilia, legate de Antony, fotbalistul naționalei și al echipei Manchester United. Jucătorul este acuzat de violență domestică împotriva fostei sale prietene.

Fotbalistul a fost exclus din naționala Braziliei, înainte meciurilor cu Bolivia și Peru, a anunțat Confederația braziliană, care a motivat decizia din cauza faptelor făcute publice luni de mass-media.

Fosta iubită l-a reclamat pe Antony la poliție, fotbalistul neagă acuzațiile

În luna mai, fosta iubită a lui Antony a depus plângere împotriva acestuia, pentru violență domestică, acuzații pe care fotbalistul le-a negat. Presa braziliană a publicat acum presupuse schimburi de replici între cei doi, în care fotbalistul pare că o amenință și o intimidează, notează Associated Press.

Potrivit AP, poliția din Sao Paolo a transmis că o anchetă este în desfășurare în prezent, fără a oferi detalii.

De cealaltă parte, Antony a publicat luni, pe Instagram, o declarație în care neagă acuzațiile care i se aduc. Fotbalistul a transmis că relația cu fosta sa iubită a fost una ”tumultoasă”, însă susține că nu a agresat-o.

"În fiecare moment, în mărturii sau în interviuri, ea aduce o versiune diferită a acuzațiilor", a scris Antony.

Confederația Braziliană de Fotbal a declarat că acest caz "trebuie investigat" și că îndepărtarea jucătorului a fost menită să îl protejeze pe el, pe presupusa victimă și echipa națională. În locul său, a fost chemat Gabriel Jesus, atacantul formației Arsenal.

Contactați de BBC Sport, reprezentanții clubului Manchester United, la care joacă Antony, nu au comentat acuzațiile care i se aduc fotbalistului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE