Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Achraf Hakimi, vedeta Marocului și a PSG, pus sub acuzare pentru viol

Fotbalistul marocan Achraf Hakimi, care joacă la echipa franceză Paris Saint-Germain, a fost acuzat de viol. Este al doilea nume mare din fotbal, după Dani Alves, care este anchetat recent pentru acuzații agresiune sexuală.

Luni, procurorii din Nanterre, o suburbie a Parisului, au deschis o anchetă preliminară în legătură cu această acuzație, iar joi jucătorul a fost pus sub acuzare de către anchetatori și plasat sub control judiciar, relatează euronews.com.

Vineri, Hakimi a fost prezent la antrenamentul lui PSG, iar clubul spune că are sprijinul său și că va juca într-un meci la sfârșitul săptămânii viitoare.

Hakimi, acuzat de viol de o tânără de 24 de ani

Hakimi este acuzat de o femeie în vârstă de 24 de ani că a violat-o în locuința sa din vestul Parisului.

Avocatul lui Hakimi a declarat la începutul acestei săptămâni că acuzațiile împotriva clientului său sunt "false" și că Hakimi se află "la dispoziția justiției".

Femeia care a făcut acuzațiile a vorbit miercuri cu anchetatorii, iar avocatul ei a declarat jurnaliștilor: "Clienta mea își menține toate declarațiile. Ea a făcut alegerea de a se exprima exclusiv în fața justiției și nu dorește să facă public cazul, mai ales pentru a preîntâmpina siguranța sa."

Tânăra a mers mai întâi duminică la o secție de poliție unde a declarat că a fost violată, fără a depune plângere.

Potrivit unei surse din poliție, ea a declarat apoi că l-a cunoscut pe Achraf Hakimi în ianuarie pe rețeaua de socializare Instagram și că a mers sâmbătă la domiciliul acestuia cu o mașină cu șofer, pe care jucătorul ar fi organizat-o.

Aceeași poliție spune că Hakimi a sărutat-o pe femeie, apoi a atins-o fără consimțământul ei, înainte de a o viola. La un moment dat, ea a reușit să îl împingă și i-a trimis un mesaj unei prietene să vină să o ia.

Cine este Achraf Hakimi

Achraf Hakimi a ajuns la PSG în 2021, de la echipa italiană Inter Milano. El este considerat unul dintre cei mai buni fundași dreapta din lume și a făcut parte din lotul care a câștigat premiul "echipa anului 2022" acordat de FIFA, anunțat luni la Paris.

Hakimi a făcut parte din lotul echipei Marocului la Cupa Mondială din Qatar, selecționata din Africa făcând o surpriză frumoasă, terminând pe locul 4 turneul final.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE