Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Analogue Festival Mioveni 2023. Program, artiști și prețul biletelor

Numeroşi artişti consacraţi din ţară şi din străinătate vor susţine recitaluri la Analogue Festival, care se desfăşoară de vineri până duminică (25 - 27 august) pe Platoul Făget, de lângă oraşul Mioveni, transmite Agerpres.

Festivalul, ajuns în acest an la a doua ediţie, va reuni 18 artişti români şi internaţionali cunoscuţi. Printre numele sonore de pe afiş se numără John Newman, Tinie Tempah, Selah Sue, B.U.G. Mafia, Delia, Subcarpaţi, Asian Dub Foundation, Viţa de Vie, Byron şi The Mono Jacks, potrivit unui comunicat.

"Odată cu această ediţie, Analogue Festival intră în rândul festivalurilor mari de vară, pe care le aşteptăm toţi cu entuziasm an de an şi care au potenţialul de transforma România într-o destinaţie perfectă pentru turismul festivalier din toată Europa", a declarat Alin Călinescu, organizator Analogue Festival, citat în comunicat.

Organizatorii afirmă că Analogue Festival a fost gândit ca o ofertă alternativă pentru un public sofisticat, care îşi doreşte nu doar o experienţă muzicală, ci una culturală în sens larg, aducând împreună muzica şi evadarea în mijlocul naturii. Este vorba, aşadar, de un festival "analogic" ce oferă ocazia desprinderii temporare de lumea digitală, pentru reconectarea cu sine şi cu natura, precum şi cu alţi oameni care au preocupări sociale, valori şi iniţiative comune.

Prețul biletelor la Analogue Festival 2023

  • Bilete de o zi – 140 lei + taxe
  • Abonament Acces General (3 zile) – 289 lei + taxe

Pentru ambele categorii se pot oferi locuri de parcare gratuite, în limita disponibilității).

  • VIP Pass (3 zile) – 500 lei + taxe

Abonamentul VIP include o zonă de mâncare și băutură + personal dedicat pentru participanți, vedere la scenă premium, locuri de parcare și alte facilități speciale, toalete private, intrare și ieșire specială la Festival.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul Entertix.

Programul pe zile la Analogue Festival 2023

VEZI GALERIA
3 imagini

Transport către Analogue Festival

Primăria Mioveni a anunţat că organizatorii festivalului vin în sprijinul cetăţenilor oraşului, precum şi al celor din zonele limitrofe, oferind transport gratuit în cele trei zile ale evenimentului.

Microbuzele vor circula pe traseul Primăria Mioveni - Staţie Şcoală Colibaşi - Platoul Făget, cu plecare spre Platoul Făget, în intervalul orar 17,00 - 20,00, din oră în oră. Întoarcerea se va face la orele 23,00, 24,00 şi 1,00.

Transportul se face în fiecare zi de festival şi din municipiul Piteşti către Platoul Făget şi retur. De asemenea, cei interesaţi pot ajunge la festival şi contra cost cu taxiul, staţia pentru taxiuri fiind amplasată în parcarea mare a festivalului.

La prima ediţie, desfăşurată în 2022, peste 30.000 de vizitatori au urmărit live concertele a 20 de artişti români şi internaţionali pe scenele festivalului de la Mioveni.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE