Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Accident feroviar, la ieşirea din Roşiorii de Vede. O persoană a decedat

Un utilaj feroviar a deraiat pe calea ferată la ieşirea din Roşiorii de Vede spre Drăgăneşti de Vede, transmite Agerpres.

Un bărbat, aflat în stop cardio-respirator, în urma accidentului feroviar, a decedat, anunţă ISU Teleorman.

"Din păcate, victima, un bărbat de circa 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman declarând decesul. Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări", precizează ISU Teleorman.

CFR SA a anunţat că, în zona unde utilajul feroviar s-a răsturnat, traficul feroviar de călători se desfăşoară pe un singur fir până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului.

"Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord - Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi", au transmis reprezentanţii CFR SA.

În luna martie a acestui an, trei persoane au ajuns la spital, după ce mecanicul unui tren de călători nu a oprit la semnalul roșu și a intrat într-un marfar, în județul Teleorman.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE