Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Zeci de zboruri anulate pe aeroportul din Cluj. Codul galben de ceață a dus la anularea sau întârzierea a zeci de curse aeriene

Publicat de: Euronews

Zeci de curse aeriene spre și dinspre aeroportul din Cluj-Napoca sunt anulate din cauza ceții dense. Conform conducerii Aeroportului Internațional Cluj, sunt afectate și alte curse care sunt întârziate sau deviate spre alte aeroporturi din țară. Sute de călători sunt nevoiți să aștepte, blocați în aeroport, până când situația va reveni la normal și pot zbura spre destinațiile dorite, după ce și-au petrecut sărbătorile acasă.

Încă de la primele ore ale dimineții, zeci de curse aeriene au fost anulate din cauza vizibilității reduse. Sute de pasageri au așteptat ore bune în aeroport informații despre reluarea curselor.

Ce spun călătorii

Jurnalist: V-a informat ceva compania?

Călător: Nu ne-a informat deloc, cu nimic, așteptăm să apară pe panou, mergem către Luton. Să sperăm că o să ajungem, dacă nu, mai așteptăm o tură.

Călător: De la 4, de azi-dimineața, aveam zborul de la 6:40, apoi s-a amânat pentru ora 12 și după ne-a anunțat că zborul a fost anulat către Eindhoven și acum așteptăm să mergem înapoi acasă, că avem următorul zbor disponibil abia luni.

Călător: Din păcate nu am primit nicio informație, este cel mai neplăcut. Ce am reușit să ne informam este doar de pe internet.

Oamenii speră să ajungă la destinații, dar meteorologii nu au vești prea bune. Județul Cluj se află până la ora 23.00 sub atenționare meteorologică de ceață.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE