Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vladimir Putin, atac virulent la adresa Occidentului. „Vor să impună o religie răsturnată - Satanismul pur”

Președintele rus Vladimir Putin a criticat în termeni duri Occidentul, în discursul pe care l-a susținut vineri, când a anunțat anexarea ilegală a patru teritorii din Ucraina, ocupate de militarii ruși.

În fața a sute de oficiali, liderul de la Kremlin a folosit teoriile la care apelează adepții teoriilor conspirației care dau vina pe civilizația occidentală. Putin a adus în discuție amenințarea operațiilor de schimbare de sex la copii, spunând că, prin valorile sale, civilizația occidentală înseamnă „satanism pur”.

„Vreau să mă adresez tuturor oamenilor din țară, nu doar colegilor prezenți în sală, ci tuturor cetățenilor Rusiei: vrem să avem aici, în țara noastră, în Rusia, «părintele numărul 1, părintele numărul 2 și părintele numărul 3» (și-au pierdut mințile!), în loc de mamă și tată?

Vrem ca școala să le impună copiilor noștri, chiar de la început, perversiuni care duc la degradare și extincție? Vrem să le băgăm în cap idei că există și alte genuri în afară de femeie și bărbat și să le facem operații de schimbare de sex? Asta vrem pentru țara noastră și pentru copiii noștri? Este inacceptabil. Noi avem un viitor diferit, al nostru”, a spus Vladimir Putin, conform transcrierii discursului publicate de Kremlin.

Putin: „Dictatura elitelor occidentale țintește toate societățile”

„Vreau să repet că dictatura elitelor occidentale țintește toate societățile, inclusiv cetățenii țărilor occidentale. Această renunțare completă la ceea ce înseamnă să fii om, renunțarea la credință și valorile tradiționale, suprimarea libertății seamănă cu o «religie răsturnată» - satanism pur. Devoalând falșii Mesia, Iisus Cristos a spus în predica de pe munte: «După roadele lor îi veți cunoaște». Oamenii văd deja aceste fructe otrăvitoare, și nu numai la noi în țară, ci în toate țările, inclusiv mulți dintre oamenii din Occident”, a precizat președintele rus.

De asemenea, Vladimir Putin a menționat că „lupta la care ne-au chemat destinul și istoria este o luptă pentru poporul nostru, pentru măreața Rusie istorică”.

„Pentru măreața Rusie istorică, pentru generațiile viitoare, copiii noștri, nepoții noștri, stră-stănepoții noștri. Trebuie să-i apărăm de sclavie și de experimentele monstruoase concepute să le schilodească mințile și sufletele”, a afirmat Putin.

Liderul de la Kremlin a semnat vineri decretele prin care a anexat ilegal teritoriilor ocupate din Ucraina la Rusia, după referendumurile ilegale pe care rușii le-au organizat în regiunile Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE