Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vladimir Putin a felicitat Argentina pentru victoria din Qatar

Președintele rus, Vladimir Putin, l-a sunat pe omologul său argentinian ca să îl felicite pentru victoria selecționatei țării sale de fotbal la Campionatul Mondial din Qatar. Informația a fost făcută publică de către Ministerul de Externe de la Moscova, printr-un mesaj pe Twitter.

Pe aceeași platformă de socializare a răspuns premierul argentinian. Acesta i-a mulțumit liderului de la Kremlin și i-a transmis că „bucuria care unește Argentina cu atât de multe popoare ale lumii ar trebui să servească drept exemplu. Societățile noastre au nevoie de unitate și pace”, a concluzionat oficialul din Argentina.

Argentina este campioană mondială în Qatar, după ce a câștigat finala Cupei Mondiale contra Franței la loviturile de departajare. Les Bleus au ratat șansa de a-și apăra titlul mondial cucerit în Rusia, în 2018.

Argentina, pentru a treia oara campioană mondială

Argentina este pentru a treia oară campioană mondială.

Argentina a adus bucurie în întreaga lume. Din Doha până în Rosario, orașul în care s-a născut Lionel Messi, suporterii argentinieni au sărbătorit în stradă câștigarea Cupei Mondiale, după 36 de ani.

La Buenos Aires, Plaza de la Republica a fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de fani argentinieni care și-au arătat bucuria.

În orașul lui Lionel Messi, Roasario localnicii au fost mândri de victoria adusă de cel mai bun fotbalist al lumii.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE