Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Viteza mașinilor în apropierea ieșirilor din țară va fi redusă, din cauza accidentelor. Limita coboară la 100 km/h

Din cauza accidentelor de pe autostrăzi, autoritățile au luat decizia să reducă viteza de deplasare în apropierea ieșirilor din țară. De pildă, limita de viteză maximă coboară la 100 km/h, cu 30 de km/h mai puțin decât până acum, în zona punctului de frontieră Nădlac II, zonă în care s-au produs deja câteva evenimente rutiere grave.

În zonă s-au produs șapte accidente

În zonă s-au produs de la începutul anului și până acum șapte accidente, soldate cu patru decese și alte 14 persoane rănite.

Pe tronsonul de autostradă care se încheie înainte de Vama Nădlac s-a dispus limitarea de viteză la 100 de km. Pe autostradă se circulă cu 130 km la oră, dar este o zonă destul de aglomerată, dat fiind faptul că sunt foarte multe mașini mari, mașini de marfă, care staționează în așteptarea trecerii pe la punctul de control de la Nădlac II.

Limita de viteză maximă coboară la 100 km/h

Biroul Poliției Autostrăzi Vest și Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis, din 21 iulie, aplicarea acestei limitări de viteză de 100 de km la oră pe un tronson de aproximativ 10 km.

Astfel, dacă intenționați să ieșiți din țară pe la Vama Nădlac II este recomandat să vă adaptați noului regim rutier din zonă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE