Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Viitorul premier, Marcel Ciolacu, a fost huiduit de profesori, în timpul unui discurs

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a fost huiduit de profesori, în timpul discursului susținut în Buzău, cu ocazia Zilei Eroilor. Cei peste 900 de profesori s-au întâlnit în fața Prefecturii Buzău, iar de acolo au plecat în marș spre Cimitirul Eroilor, unde se aflau mai mulți oficiali.

Cu toate că a fost huiduit, președintele Camerei Deputaților nu și-a întrerupt discursul. Liderii sindicaliștilor au convenit cu Marcel Ciolacu să se întâlnească după finalizarea ceremoniei.

"Aş fi vrut în mod deosebit la sfârşit să mă adresez şi doamnelor şi domnilor profesori, dar încă de la început aş dori să le mulţumesc pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora şi sunt ferm convins că după această manifestare, în această zi sfântă de Înălţare, o să ne strângem cu toţii la Prefectură şi vom continua discuţiile împreună", a spus Ciolacu.

În zona unde s-au ţinut discursurile au fost prezenţi sindicalişti din Educaţie care au scandat: "Unitate", "Demnitate", "Grevă generală", "Vrem la clasă", transmite Agerpres.

Profesorii au manifestat gălăgios și în momentul în care a luat cuvântul ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE