Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO Salt extrem cu parașuta în Catedrala Mântuirii Neamului. Care este reacția BOR

Un bărbat a executat un salt cu parașuta din interiorul Catedralei Neamului, deși astfel de sărituri sunt interzise în clădirile publice. Imaginile au fost postate în mediul online.

Pe filmare, se poate observa cum bărbatul, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, reușește să ajungă într-un punct foarte înalt al Catedralei. Are cu el o singură parașută. În numai cîteva secunde, se pregătește de salt și se aruncă în gol.

Bărbatul a aterizat în siguranță în mijlocul bisericii. El a intrat acolo în mod total fraudulos, potrivit Partiarhiei Române. Temerarul a ajuns într-un sector foarte greu accesibil, după încheierea programului de lucru, conform aceleiași surse.

Reprezentanții Patriarhiei au mai declarat, pentru Euronews România, că întâmplarea a avut loc în vara anului trecut. Atunci, în Catedrala Neamului, încă era un șantier în lucru. Serviciile de pază și supraveghere ale Catedralei au început verificările în cazul acestui incident. Reprezentanții Patriarhiei mai anunță că vor sesiza și autoritățile pentru declanșarea unei anchete.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE