Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO | Pilot de curse din Austria, prins pe A1 în timp ce mergea cu 230 km/h, într-un Ferrari

Un polițist din cadrul Brigăzii de Poliţie Autostrăzi - A1 Deva – Nădlac a reușit să lase fără permis de conducere un pilot de curse din Austria. Acesta gonea cu un Ferrari cu viteza de 230 km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h.

Agentul care l-a lăsat fără permis pe pilot s-a fotografiat alături de el, după ace i-a aplicat sancțiunea.

„Ieri am întâlnit prin lunetă radarului un pilot de curse din Austria cu un Ferrari ce dezvoltă 700cp și se deplasa cu 230km/h. Un om obișnuit cu viteze astronomice, din păcate legea este lege pentru toată lumea, indiferent de meserie sau situație.

I-am explicat pericolele la care se expune, a înțeles mesajul meu și l-am rugat pe viitor să nu mai confunde autostrada cu circuitul de curse.

La final ne-am oferit o strângere de mâna în semn de respect reciproc. Așa cum v-am promis, voi face câte o poză cu fiecare dintre voi, care doriți acest lucru, indiferent de situație. Protejați viață”, este mesajul postat de Valer Kovacs, polițistul care l-a sancționat pe pilot, pe contul sau de Facebook.

”La data de 26.07.2022, polițiștii din cadrul Brigăzii de Poliție Autostrăzi A1 Deva – Nădlac au depistat în trafic, pe A1, la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj – Deva, în apropierea localității Margina, din județul Timiș, un bărbat de 46 ani, care ar fi condus un autoturism cu viteză de 230 km/h, pe un sector de drum limitat la 130 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 1.305 lei, fiindu-i aplicată și măsură complementară a suspendării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 120 de zile, eliberându-i-se o dovadă fără drept de circulație”, se arată în comunicatul IGPR.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE