Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO La Vuitton, bărbații poartă fuste. Noua colecție a casei de modă, prezentată la Paris

Paradă a vedetelor la prezentarea celei mai noi colecții Louis Vuitton pentru bărbați. Pe covorul roșu, întins în fața Muzeului Luvru, au pășit Justin Timberlake și soția sa Jessica Biel, actorul Omar Sy, fotomodelul Naomi Cambell sau rapperul Kendrick Lamar, care a purtat o coroniță de spini. Cât despre haine, cert este că, în viziunea casei Louis Vuitton, bărbații poartă fuste.

Moda masculină a spart de mult timp tiparele clasice ale redingotei și pantalonilor. Casa Louis Vuitton propune ca bărbații să se îmbrace în culori fondante, printuri și fuste vaporoase, cu volane.

Scena pe care s-a desfășurat parada a amintit de atmosfera din Vrăjitorul din Oz, cu drumul galben pavat cu macadam.

Siluetele elongate au fost îmbrăcate în cămăși tivuite cu modele în zig-zag sau costume cu aplicații 3-D care copiau un avion origami. Jachetele fin croite, cu imprimeuri care creează iluzii optice au fost printre puținele piese care au reamintit ce înseamnă industria luxului.

Viziunea Louis Vuitton despre moda masculină a atras numeroase vedete. Justin Timberlake și soția sa Jessica Biel, actorul Omar Sy, fotomodelul Naomi Cambell și rapperul Kendrick Lamar, imitând un Crist cu o coroniță de spini pe cap, au venit în fața Muzeului Luvru, pentru a urmări spectacolul.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE