Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vedetă social media, arestată după ce și-ar fi înjunghiat mortal iubitul

Courtney Clenney, o tânără de 26 de ani cunoscută pe rețelele de socializare drept ”Courtney Tailor”, a fost arestată de polițiști în Hawaii, fiind acuzată că și-ar fi înjunghiat mortal iubitul.

Reprezentanții Poliției din Hawaii spun că pe numele lui Courtney Clenney a fost emis un mandat de arestare de către o instanță din Miami, Florida.

Potrivit pubicației Miami Herald, citate de The Associated Press, Courtney Clenney, care a devenit celebră pe Instragram și pe o platformă online cu conținut pentru adulți, și-ar fi ucis iubitul în luna aprilie.

Femeia, în vârstă de 26 de ani, este acuzată de omor deosebit de grav, după ce și-ar fi înjunghiat mortal iubitul, Christian “Toby” Obumsel, un bărbat de 27 de ani.

Courtney Clenney a fost încarcerată în centrul de detenție East Hawaii și urmează să fie prezentată joi instanței din districtul Hilo, au precizat polițiștii americani.

Avocatul Frank Prieto, care o reprezintă pe Courtney Clenney în instanță, a precizat pentru Miami Herald că tânăra s-a aflat într-o clinică de dezintoxicare pentru a se trata din cauza abuzului de substanțe interzise și a tulburării de stres post-traumatic.

”Sunt extrem de șocat, din moment ce cooperăm în mod special cu anchetatorii și ne-am oferit să o predăm în mod voluntar dacă va fi pusă sub acuzare. Așteptăm să o apărăm în instanță”, a declarat avocatul lui Courtney Clenney.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE