Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Unul dintre cele mai ciudate transferuri realizate în fotbalul din România. Ce a primit CSM Lugoj în schimbul unui atacant

Un transfer realizat în fotbalul din România a intrat în atenția presei internaționale. Atacantul camerunez Aziz Njoya Njifakue a fost vândut de CSM Lugoj la Viitorul Pandurii Târgu Jiu în schimbul două containere. ”Este unul dintre cele mai ciudate transferuri din istoria fotbalului, dacă nu cel mai ciudat”, scrie publicația spaniolă Mundo Deportivo.

Fotbalistul camerunez, în vârstă de 28 de ani, a fost cumpărat de echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga a doua) de la CSM Lugoj (liga a patra). În locul unei sume de transfer, atacantul a fost transferat în schimbul a două containere metalice.

Reprezentanții CSM Lugoj au dat detalii despre cum a fost realizat trocul.

”Clubul a primit două containere pe care le va folosi ca vestiare. Este cel mai bun lucru pentru toată lumea. Echipa a pierdut pe de o parte, dar a câștigat pe de altă parte”, este mesajul celor de la CSM ”Vulturii” Lugoj.

În schimb, Viitorul Pandurii Târgu Jiu are de acum în echipă un atacant care a înscris 44 de goluri în sezonul precedent.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE