Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un copil de 10 ani, lovit de o mașină de poliție într-o localitate din Galați

Publicat de: Euronews

Un minor de 10 ani a fost accidentat, sâmbătă, pe DN 24 D, în localitatea Bursucani din judeţul Galaţi, de o autospecială de Poliţie aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite.

IPJ Galați: O autospecială de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Rădeşti, aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite, condusă de un poliţist, cu vârsta de 26 de ani, pe DN 24 D, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Galaţi, ar fi surprins şi accidentat un minor, cu vârsta de 10 ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis şi fără să se asigure, după ce, în prealabil, acesta s-ar fi deplasat pe acostament în aceeaşi direcţie de mers.

Un elicopter SMURD a preluat victima

La locul accidentului, a ajuns şi elicopterul SMURD Galaţi, al cărui echipaj a preluat şi transportat minorul la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În autospeciala de Poliţie se aflau doi poliţişti, ambii din cadrul Postului Rădeşti, care se deplasau către localitatea Smulţi pentru a interveni la un scandal în familie, în urma unui apel efectuat la 112, scrie Agerpres.

IPJ Galați: La testarea alcoolscop a persoanei care a condus autospeciala rezultatul a fost negativ, iar în cauză poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate modul în care a avut loc acest eveniment rutier.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE