Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un bărbat din Capitală și-a înscenat răpirea. Tânărul i-a cerut mamei sale bani pentru răscumpărare

Pentru a obține bani de la mama sa, un bărbat de 35 de ani din Capitală a pretins că este sechestrat. Unul dintre prietenii lui l-a ajutat să-și însceneze răpirea. Femeia a anunțat imediat poliția și zeci de oameni ai legii au pornit în căutarea presupusului răpitor.

Mama tânărului a primit o filmare în care fiul ei era legat de mâini și de picioare

Mama tânărului a fost sunată cu număr necunoscut de presupusul răpitor și a primit o filmare în care fiul ei era legat și cu un caluș la gură. Speriată, femeia a cerut ajutorul poliției.

„Sectia 9 a fost sesizată de o femeie care a primit un apel că fiul este privat de libertate, a primit și o filmare în care fiul este legat de mâini și picioare și are un caluș la gură și a cerut 1.500 de euro. Au fost alocate resurse importante pentru a preveni o eventuală tragedie”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Pentru că nu a primit suma dorită, tânărul a sunat mai apoi la 112

În timp ce polițiștii făceau eforturi să identifice locul răpirii și să-i salveze viața bărbatului, presupusa victimă a sunat la 112.

„Dupa ceva timp, au observat că nu primesc suma de bani solicitată. Pentru a încerca să acopere gafa a sunat la 122 sperând că va primi o sancțiune mai blândă. Politistii s-au deplasat la locul faptei, au identificat persoanele si au fost duse la audieri, din cercetari a reiesit faptul ca acesta și-a înscenat o răpire”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Amândoi bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore și cercetați acum pentru șantaj și instigare la șantaj.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE