Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un autoproclamat expert în OZN-uri a expus Congresului din Mexic rămășițele unor „extratereștri”

Un jurnalist mexican și autoproclamat "ufolog" a prezentat Congresului mexican ceea ce el a declarat a fi cadavre "non-umane" vechi de mii de ani, dezvăluind două corpuri fosilizate, în timpul unei audieri care a avut loc marți. Corpurile fosilizate prezentate de Jaime Maussan ar avea o vechime de 1.000 de ani și ar fi fost recuperate din Cuzco, Peru.

"Este pentru prima dată când viața extraterestră este prezentată într-o astfel de formă și cred că există o demonstrație clară că avem de-a face cu specimene neumane care nu sunt înrudite cu nicio altă specie din lumea noastră", a declarat Jaime Maussan în fața parlamentarilor, vorbind sub jurământ. "Nu suntem singuri".

Maussen a precizat că probele au fost analizate de Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM), iar oamenii de știință care au reușit să obțină mostre de ADN au aplicat teste de radiocarbon pentru a determina vârsta acestora, potrivit euronews.com.

Cu toate acestea, în ciuda examinării intensive, fosilele s-au dovedit a fi acoperite de un strat de nisip.

În prezent, în cercurile științifice și politice este general acceptat faptul că există fenomene neobișnuite care nu pot fi identificate, dar există încă dezacorduri profunde cu privire la originea lor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE