Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ultimul weekend de vară. Începe programul „Litoralul pentru toți”

Ultimul weekend de vară a venit cu o vreme perfectă pentru plajă la malul mării unde turiștii se bucură și de ultimele zile de vacanță până la începerea școlii.

Corespondentul Euronews Diana Sobaru a transmis că la mare este o atmosferă estivală, vremea este frumoasă și caldă. Sezonul estival nu a mers foarte bine, conform hotelierilor, și asta pentru că numărul rezervărilor a scăzut cu aproximativ 20%.

Programul „Litoralul pentru toți”. Cât costă o cameră

Acesta este și motivul pentru care hotelierii au furat startul programului „Litoralul pentru toți” care în unele unități de cazare începe de astăzi,28 august, și se defășoară până pe 15 septembrie.

Programul își propune prelungirea sezonul estival, la prețuri mai avantajoase, pentru toate buzunarele. Prețurile încep de la 35 lei/persoană la un hotel de 3 stele din stațiunea Eforie Nord. În Mamaia, tot la un hotel de 3 stele, prețurile încep de la 70 lei.

„Litoralul pentru toți” este un program destinat turiștilor care doresc să meargă la mare în afara sezonului. Prețurile la cazare scad simțitor după 1 septembrie, plajele și stațiunea Mamaia sunt mai libere, iar vremea continuă să fie prietenoasă.

În cadrul programului se înscriu, în fiecare primăvară şi toamnă, hoteluri de 2, 3 şi 4 stele.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE