Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Twitter testează o nouă funcție. E disponibilă doar pentru câteva conturi special alese

Utilizatorii Twitter vor avea la dispoziție o nouă funcție. CoTweet face posibilă publicarea unui mesaj într-un format în care deasupra textului scris apar doi autori.

Dezvoltatorul Alessandro Paluzzi și consultantul social media Matt Navarra au postat deja un astfel de mesaj test, funcția CoTweet fiind disponibilă, deocamdată, doar pentru câteva conturi din Statele Unite, Canada și Coreea de Sud, atent selectate, potrivit mashable.com.

Utilizatorii pot trimite o invitație la „co-tweet”, pe care persoana invitată o poate accepta sau refuza ulterior. În esență, un utilizator nu poate adăuga pur și simplu o altă persoană la un tweet fără permisiune. Dacă este acceptat, tweet-ul scris va apărea aparent pe cronologiile ambilor utilizatori.

„Atunci când doi autori decid să folosească funcția CoTweet, primul pas este să finalizeze conținutul pe care doresc să îl partajeze. Vă recomandăm să folosiți Mesaje directe pentru a colabora. Odată ce mesajele sunt gata, unul dintre autori creează CoTweet-ul și inițiază o invitație către coautor. Atunci când coautorul acceptă invitația CoTweet, CoTweet-ul se postează imediat pe profilul fiecărui autor și pe cronologiile celor doi urmăritori”, spun reprezentanții Twitter.

Dacă ați primit și ați acceptat o invitație CoTweet și mai târziu vă răzgândiți în legătură cu dorința de a fi co-autor al acelui CoTweet, puteți revoca CoTweet-ul odată ce acesta a fost publicat printr-un nou câmp din meniul Tweet. CoTweet-ul va deveni un Tweet obișnuit al autorului original.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE