Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Twitter, acționată în instanță pentru neplata unor facturi de peste 600.000 de dolari

Twitter se confruntă cu un nou proces, după ce compania a fost acuzată că nu a plătit serviciile pentru birourile din Londra, Dublin, Sydney și Singapore.

Compania Facilitate, cu sediul la Sydney, solicită o plată colectivă de peste 1 milion de dolari australieni (666.000 de dolari americani) de la compania deținută de Elon Musk pentru o presupusă neplată a facturilor pentru lucrări efectuate în patru țări.

Compania Facilitate a depus la 29 iunie acțiunea în instanța districtuală din Statele Unite pentru Districtul de Nord al Californiei, susținând că a încălcat contractul din cauza faptului că Twitter nu i-a plătit facturile. Reprezentanții companiei spun că din 2022 până la începutul anului 2023, Facilitate a instalat senzori în birourile Twitter din Londra și Dublin, a finalizat amenajarea unui birou în Singapore și a curățat un birou din Sydney. Pentru aceste lucrări, Twitter a datorat companiei aproximativ 203.115 de lire sterline (257.000 de dolari americani), 546.596 de dolari singaporezi (404.000 de dolari) și, respectiv, 61.318 de dolari australieni (40.700 de dolari americani), a precizat Facilitate, potrivit The Guardian.

Twitter nu a răspuns încă la acuzațiile companiei Facilitate. Compania lui Musk s-a confruntat deja cu procese din cauza presupusei sale neplăți a chiriei pentru birourile din întreaga lume.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE