Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

“The Challenge”, primul film artistic realizat vreodată în spațiu. Filmările de pe Stația Spațială Internațională au durat 12 zile

Publicat de: Euronews

Rusia a lansat trailerul primului film artistic realizat vreodată în spațiu. Pelicula “The Challenge” a fost filmată, în mare parte, pe Staţia Spaţială Internaţională, la 400 de kilometri deasupra Pământului.

“The Challenge” spune povestea unui doctor care este trimis pe Stația Spațială Internațională, pentru a salva viața unui cosmonaut.

La filmările făcute în spațiu au participat o actriță, regizorul și un cosmonaut adevărat care joacă unul dintre rolurile principale. Actrița a trebuit să treacă mai multe examene medicale și psihologice.

“The Challenge” este produs de o televiziune controlată de stat și de agenția spațială a Rusiei, Roscosmos.

Filmările de pe Staţia Spaţială Internaţională au avut loc anul trecut, cu câteva luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina. Între timp, Moscova a anunțat că va părăsi Stația Spațială Internațională după 2024 și va construi propria stație orbitală.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE