Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Taxă de 1.500 de lei pentru bucureștenii din Sectorul 4 care vor cununia civilă în afara sediului Serviciului Stare Civilă

Publicat de: Mirabela Vasile

Cununia civilă va costa de acum mai mult, pentru bucureștenii Sectorului 4 care vor să își oficieze relația departe de Starea Civilă.

Astfel, Consiliul Local Sector 4 a decis instituirea unei taxe de 1.500 de lei pentru oficierea căsătoriilor în afara sediului Serviciului Stare Civilă din Strada Gramont.

Conform hotărârii, taxa plătită de cei care vor opta pentru această opțiune va deveni venit la bugetul local.

Documentul aprobă un regulament pentru oficierea acestor căsătorii, care se pot efectua în grădini publice, parcuri, muzee şi alte locuri în aer liber din sector pentru care există solicitare din partea cetăţenilor.

Taxa de 1.500 de lei se va achita pe platforma www.plati.deps4.ro şi la orice terminal de plată SelfPay. Nu se oficiază căsătorii în zilele de sărbători legale stabilite ca fiind nelucrătoare.

Programarea oficierii căsătoriilor în afara sediului Serviciului Stare Civilă Sector 4 se va face pe site-ul www.programari.deps4.ro, cu cel puţin 20 de zile înainte.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE