Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Take That lansează un nou album, după șase ani de pauză

Trupa britanică Take That va lansa un nou albun pe 24 noiembrie, înregistrat în SUA. Acesta este intitulat "This Life", iar concertele vor începe anul viitor, potrivit portalului Contactmusic. Cei trei membri ai trupei urmează să anunțe datele concertelor care fac parte din promovarea acestui nou album.

Take That lansează un nou album

"Să ai 50 de ani este un moment bun pentru a-ţi pune întrebări. Şi noi suntem oameni, avem aceleaşi probleme ca oricine altcineva, poate doar într-o ordine diferită. Despre asta este vorba", a precizat unul dintre componenții trupei, Gary Barlow, potrivit sursei citate.

Mulți fani s-au întrebat dacă Take That va reveni împreună cu cei doi foști componenți, Robbie Williams și Jason Orange, însă trupa a precizat că aceștia nu vor reveni.

"Singurul lucru pe care îl tot aud este că Take That se întoarce, dar fără Robbie şi Jason. Robbie nu mai este în trupă din 2011, iar Jason a plecat în 2014. Mereu am spus că sunt bineveniţi să ni se alăture, dar am făcut aproximativ 600 de spectacole de când erau şi ei. Suntem trei în acest moment şi ne descurcăm bine", a precizat Gary Barlow.

Ultimul album al trupei, numit Wonderland, a fost lansat în 2017.

Take That s-a înființat în 1990. În acest moment, din trupă fac parte Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE