Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Summer Well 2024. Primii artiști confirmați la festivalul din Buftea și prețul abonamentelor

Summer Well 2024 are loc în perioada 9-11 august, la Domeniul Știrbey din Buftea, spațiul unde au avut loc toate edițiile ale festivalului care a debutat în 2011.

Primii artiști confirmați la Summer Well 2024 și prețul biletelor

Organizatorii au anunțat și primele nume confirmate pentru a 13-a ediția a festivalului: Keane, Nothing But Thieves, Two Door Cinema Club, Tommy Cash, Son Mieux, Teezo Touchdown, Grandson, Lucky Love, Joker Out, Joesef, Ari Abdul, Stone, Dwells, Rareș, Lvx Machina, +SHE+ și SPP Summer Extravaganz vor urca pe scena Summer Well 2024.

Primele bilete au fost puse în vânzare și au un cost special: 375 de lei + taxe. Nu sunt disponibile bilete pentru fiecare zi a festivalului.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis doar dacă sunt însoțiți de un părinte. Părintele însoțitor trebuie să prezinte un bilet valabil pentru accesul său și al copilului său. Un părinte poate însoți doar un copil. (Un bilet permite accesul lui și unui copil).

Accesul persoanelor între 12 și 16 ani este permis doar dacă au bilet valabil și sunt însoțiți de un părinte. Un părinte poate însoți doar un copil.

Despre Summer Well

În 2024, Summer Well sărbătorește 13 ani de la înființare. Pe lângă scenele noi, dar și cele tradi ț ionale, festivalul va avea instalații de artă, zone de mâncare și băutură, de relaxare și multe alte activități.

De-a lungul timpului, pe scena de la Buftea au urcat nume mari ale muzicii, precum The Chemichal Brothers, Florence and the Machine, Placebo, Bastille, Hurts, Suede, Kasabian, Interpol sau Arctic Monkeys.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE