Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Summer in the City 2023. Robbie Williams, Jason Derulo și Calum Scott vin în București

România a fost plină de festivaluri anul acesta. Pe 18 și 19 august va avea loc la Romexpo Festivalul ”Summer in the City”. Printre cei mai așteptați invitați se numără Robbie Williams şi Jason Derulo.

Pe scena pe care Robbie Williams va concerta pentru a doua oară la București vor urca: Jason Derulo, Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry.

Prețul biletelor la Summer in the City 2023

Prețurile biletelor pentru o singură zi încep de la 369 lei pentru Acces General și ajung la 1679 lei pentru VIP.

  • Acces general (în picioare) - 499 lei
  • Golden Circle (în picioare): 839 lei
  • VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei
  • Bilet pe zi Acces General - 369 lei
  • Bilet pe zi Golden Circle - 609 lei

Robbie Williams și Jason Derulo cântă la Summer in the City 2023

Jason Derulo, pe 18 august la Summer in the City 2023

Vedeta incontestabilă a Instagramului cu 27 de milioane de urmăritori, premiat cu 14 discuri de platină, artistul și antreprenorul de succes Jason Derulo este unul dintre cei mai dinamici și îndrăgiți soliști din peisajul pop global. Single-ul său „Watcha Say” a vândut peste 200 de milioane de discuri în întreaga lume, aducându-i numeroase premii internaționale, hituri iconice și colaborări memorabile. Ultima sa „performanță” este statutul de creator pe platforma TikTok, fiind al patrulea cel mai urmărit om din lume!

Robbie Williams, pe 19 august la Summer in the City 2023

Robbie Williams, cel mai mare entertainer al epocii sale, deține recordul mondial Guinness pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale sunt printre primele 100 de cele mai bine vândute în Marea Britanie. Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artiști ai momentului, dar și ai istoriei.

Superstarul muzicii britanice a fost la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera „Killers Of The Flower Moon” a lui Martin Scorsese, cu DiCaprio și DeNiro în rolurile principale. Robbie Williams a fost îmbrăcat pe covorul roșu într-un costum cu papion, o imagine care amintește de personajul James Bond și a participat alături de soția sa, Ayda Field, la petrecerea Chopard Art. Cântărețul, care a lansat recent o serie de ilustrații pe contul său de Instagram, a vorbit cu jurnaliștii și despre noul său film autobiografic „A Better Man”, regizat de Michael Gracey, care va fi lansat în curând.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE