Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

SofistiCAT 21-22 octombrie 2023, Ediția de toamnă. Competiția de pisici revine în weekend la Sala Palatului

O nouă ediție a SofistiCAT, Salonul International Felin București, are loc în weekendul 21-22 octombrie 2023, la Sala Palatului din București. Expoziția va fi deschisă sâmbătă și duminică, în intervalul 10:00 – 17:00.

Salonul Felin Internațional SofistiCAT este o competiție multi-sistem unde peste 250 de pisici participante se vor întrece pentru un loc pe podium. În cadrul unei competiții multi-sistem, pisicile participante la concurs vor fi evaluate conform standardelor principalelor sisteme de arbitraj: FIFe – cel mai răspândit la nivel european și TICA – sistemul american, potrivit România Pozitivă.

Pentru prima dată în cadrul Salonului Felin SofistiCAT, va fi prezent un superb exemplar de culoare neagră din rasa Oriental Shorthair, un tip de pisică cu o conformație spectaculoasă.

Zece arbitri internaționali vor evalua frumoasele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx, Don Sphinx și Peterbald.

Pisicile de casă participă și ele la concurs, în cadrul unei categorii special creată pentru acestea.

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București este cel mai important eveniment felin din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit și mult așteptat de adulți, dar mai ales de copii.

Ca de fiecare dată, la Salonul Felin Internațional SofistiCAT, un loc special îl ocupă zona pisicilor pentru adopții, care așteaptă să-și găsească familii iubitoare.

Programul evenimentului poate fi consultat pe: https://www.sofisticat.ro/expozitii

Cât costă biletele la SofistiCAT

  • Adulți: 15 lei
  • Pensionari / Elevi / Studenți: 8 lei
  • Pentru copii INTRAREA ESTE LIBERĂ

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE