Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Șofer prins cu 211 kilometri la oră pe noul tronson de autostradă inaugurat cu câteva ore înainte

Publicat de: Sorin Rusu

Nici bine nu s-a deschis noul tronson din Autostrada Transilvaniei, că un șofer a și fost prins circulând cu viteză ilegală. Poliția din Sălaj a depistat o mașină care rula cu 211 kilometri la oră pe autostrada Nușfalău - Suplacu de Barcău, care fusese inaugurată cu o zi înainte, sau, mai bine zis, cu câteva ore mai devreme.

211 kilometri la oră pe noua Autostradă Nușfalău - Suplacu de Barcău

"Vineri, 22 septembrie, la ora 10.35, pe Autostrada A 3 Nuşfalău – Suplacu de Barcău, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din localitatea Badon, judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 211 km/h, înregistrată radar, pe un sector de drum cu limita legală de viteză de 130 de km/h", a fost comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Șoferul a rămas cu permisul suspendat timp de patru luni și a fost penalizat cu 20 de puncte amendă, în valoare de 2.900 de lei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE