Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

SNAP și Haddaway la Festivalul Intencity din Craiova. Mii de oameni au petrecut pe stadionul Oblemenco

Mii de oameni au cântat și au dansat pe arena "Ion Oblemenco" din Craiova în prima seară a Festivalului IntenCity. Artiști de la Snap sau solistul german Haddaway au făcut atmosfera de neuitat. Ca să intre la a doua ediție a festivalului, mulți craioveni au așteptat, însă, și o oră la poartă. Accesul pe stadion a fost dificil din cauza faptului că publicul a fost rugat să schimbe biletele cu brățări de acces. 

Festivalul a fost deschis de artistul român WRS care a spus că a cântat un timp record pentru el. 

Haddaway, la Intencity Craiova : Știu România, am mai fost în Craiova și se văd diferențe

Festivalul Intencity l-a adus pe Haddaway, autorul piesei ”What is Love, pentru a doua oară în Craiova, dar după mult timp. Acesta a spus că a vizitat orașul și că a văzut diferențe. I-au plăcut cafeaua și înghețata.

”Craiova este foarte cool. Foarte cool. Este a doua oară, dar a fost cu mult timp în urmă. Dar cunosc foarte bine România, de la Iași la Alexandria, Turnu-Măgurele, Pitești, Craiova. Mergem la Arad, Oradea, Satu Mare. Îți cunosc foarte bine țara”, a menționat artistul.

După melodia ”What is Love, Haddaway” a avut succes și cu piesele ”Life”, ”I Miss You”, ”My Heart” pe care le-a cântat și publicului de la Intencity Craiova.

Trupa SNAP, la Intencity Craiova: Avem mulți prieteni în România

Una dintre trupele care a făcut atmosferă în prima seară a Festivalului Intencity din Craiova a fost SNAP. Penny Ford, artista trupei SNAP, a spus că nu este pentru prima dată în România, a fredonat cântecul galeriei de fotbal Poli Timișoara, și a spus că iubește muzica tradițională românească, dar îi plac și ritmurile artiștilor care cântă manele.  

”Gata de rock. Bine. Așteptăm cu nerăbdare asta de ceva timp. Deci este mijlocul verii. Se pare că va fi foarte incitant și așteptăm cu nerăbdare”, a menționat Penny Ford.

Artista trupei a declarat că are mulți prieteni în România dar și că îi place muzica tradițională românească. 

”Acum, am fost aici de multe ori și am mulți, mulți prieteni din România. Îmi place muzica, iubesc muzica tradițională românească”, a spus artista. 

Penny Ford a spus că muzica trupei SNAP este despre putere și reziliență. 

„Muzica noastră este despre împuternicire. Este despre putere. Este despre supraviețuire. Este despre reziliență și este despre victorie, a fi victorios, supraviețuire, toate acele lucruri bune”, a mai spus Penny Ford. 

SNAP este un proiect german eurodance, fondat în 1989. Cel mai mare succes al trupei a fost prin intermediul single-urilor 

”The Power” care a atins în 1990 locul doi în Billboard-ul american cu peste un milion de copii vândute și ”Rhythm Is a Dancer”, lansat în 1995 care a ajuns pe poziția cinci.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE