Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Siniša Mihajlović a murit la 53 de ani. Fostul mare fotbalist avea leucemie

Fostul mare fotbalist sârb Siniša Mihajlović a murit după o lungă luptă cu leucemia. El avea 53 de ani. Familia lui Mihajlović a anunțat vineri că acesta a murit într-un spital din Roma, potrivit Associated Press.

Mihajlović antrenase cel mai recent Bologna timp de 3 ani și jumătate, devenind un favorit al fanilor și jucătorilor deopotrivă pentru dorința sa de a rămâne la locul de muncă chiar și după ce a fost diagnosticat cu leucemie în 2019.

Jucătorii se adunau uneori sub fereastra de la spitalul lui Mihajlović atunci când antrenorul primea tratament.

El a fost concediat de Bologna în septembrie.

Fundaș și specialist în lovituri libere, Mihajlović a făcut parte din echipa Stelei Roșii Belgrad care a câștigat Cupa Europei în 1991. De asemenea, el a câștigat Serie A ca jucător la Lazio în 2000 și a făcut parte din echipa lui Inter Milano care a primit titlul de campioană în Serie A în 2006, după ce Juventus a fost deposedată de această distincție în urma scandalului meciurilor trucate de la Calciopoli.

"Liga Serie A este profund îndurerată de moartea lui Siniša Mihajlović", a transmis liga italiană pe Twitter. "Clasa sa pură de fotbalist și antrenor, forța și umanitatea sa sunt un exemplu care lasă un gol de neșters în fotbalul italian și mondial".

Mihajlović a mai antrenat Catania, Fiorentina, echipa națională a Serbiei, Sampdoria, AC Milan și Torino.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE