Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Simona Halep a trecut de 40 milioane de dolari câștigați din tenis. E a treia cea mai bine plătită jucătoare din istorie

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Simona Halep este, de luni, a treia cea mai bine plătită jucătoare de tenis din istorie. În afara ei, alte cinci românce se află în top 100 WTA.

Cu premiul de aproape jumătate de milion de dolari câștigat la Toronto, Simona Halep a trecut de nivelul de 40 de milioane de dolari, în ceea ce privește premiile câștigate din tenis. Cu 40.108.000 de dolari, românca a devenit cea de a treia cea mai bine plătită jucătoare de tenis din istorie.

Simona Halep este devansată doar de către surorile Williams. Serena, cu aproape 95 de milioane de dolari, conduce detașat acest top, secondată de Venus cu 42 de milioane. Halep a urcat pe 3 și este urmată de Maria Sharapova si Caroline Woszniaki.

În altă ordine de idei, Simona Halep a urcat, de luni, pe locul 6 mondial. În top 100 WTA, deci în primele 100 de jucătoare ale lumii, se mai află alte cinci jucătoare din România: Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

Distribuie

Taguri