Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Scandal în Parlament. Aleșii au fost aproape de bătaie din cauza majorării salariilor primarilor

Publicat de: Mirabela Vasile

Limbaj suburban și atacuri la persoană în Comisia de muncă a Camerei Deputaților. Aleșii s-au certat la dezbaterea proiectului care majorează salariile primarilor, viceprimarilor, șefilor de Consilii Județene și a angajaților din administrația publică începând cu 1 noiembrie.

George Simion şi deputaţii partidului pe care îl conduce au făcut scandal și au au fost aproape chiar de a se lua la bătaie.

Proiectul acestei legi a fost adoptat cu 91 de voturi “pentru”, 22 “împotrivă” și patru abțineri. ”Pentru” au votat și 12 senatori AUR. George Simion a anunţat că deputaţii AUR vor bloca tribuna la votul din plen.

Până în acest moment, în comisie a trecut amendamentul cu privire doar la majorarea indemnizaţiilor pentru aleşii locali.

”Faceți economie un pic! Pe români îi puneți să facă economie, nu v-ar fi rușine! Vă măriți salariile, dar poate vă luăm și scaunele”, a spus Simion, pentru ca apoi să acționeze întrerupătoarele.

E important ca opinia publică să ştie că acel amendament ruşinos, introdus cu 10 minute înainte de vot de UDMR, nu este în vigoare, e o bătaie de joc. Românii sunt supăraţi, mai ales în actualele restricţii care se impun, care nu mai sunt de circulaţie, dar sunt de natură materială”, a precizat Simion.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE