Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Șapte persoane au murit într-un accident de tren în Ungaria

Publicat de: Elena Moldoveanu

Un tren a intrat în coliziune cu un vehicul la o trecere la nivel cu calea ferată din sudul Ungariei luni dimineață, provocând moartea a șapte persoane, au anunțat autoritățile. Primele rapoarte ale poliției indicau că cinci persoane au murit în coliziune, dar autoritățile și-au actualizat ulterior cifra, spunând că șoferul vehiculului și toți cei șase pasageri au murit la fața locului.

Pasagerii din tren nu au fost răniți, dar mecanicul trenului a fost transportat la spital cu răni minore, potrivit unui comunicat al poliției. Poliția a declarat că accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu un drum de pământ, în jurul orei 6:45, în apropiere de satul Kunfeherto.

Compania feroviară de stat din Ungaria a declarat că nu există nicio poartă sau semnal electric la trecerea de cale ferată. Circulația trenurilor este temporar suspendată în zona accidentului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE