Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sanna Marin, „foarte obosită” după scandalurile din ultima vreme. Nu exclude apariția unor noi fotografii de la petreceri

Premierul finlandez, Sanna Marin, spune că au obosit-o scandalurile de presă legate de viața sa privată. Totodată, nu a exclus apariția unor noi fotografii de la petrecerile la care a mai participat.

 „De exemplu, am fost și eu la Flow (Flow Festival, organizat în Helsinki, n.r.) vineri și sâmbătă și am petrecut ceva timp acolo cu prietenii mei. Nu pot spune că nu există filmări”, a admis, miercuri, Sanna Marin, potrivit iltalehti.fi.

 Ea și-a cerut, din nou scuze, pentru o fotografie cu două femei care se sărută la o petrecere la reşedinţa ei oficială, după un festival de rock. În fotografia controversată se poate vedea că femeile au sânii goi, deşi se acoperă cu o pancartă cu inscripţia "Finland".

 „Fotografia este neadecvată şi nu ar fi trebuit să fie făcută", declarase Marin, marți, într-o conferinţă de presă la Helsinki, alături de preşedintele finlandez Sauli Niinisto.

 Premierul finlandez a mai declarat, miercuri, că este „foarte obosită” și că i se pare jenant că trebui să dea socoteală pentru ce și cât a băut, dar a dat câteva indicii despre ce consumă, de obicei, la petreceri. „Vă spun că am băut moderat. Deci, de exemplu, bere și vin și vin spumant și băuturi de genul acesta. Nu am băut nimic tare”, a adăugat premierul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE