Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

România va juca patru meciuri amicale, înainte de EURO 2024. Irlanda de Nord și Columbia, primele adversare

Naționala României va juca, în lunile martie și iunie, patru meciuri amicale, înaintea Campionatului European de Fotbal 2024 din Germania. Adversarele vor fi Irlanda de Nord, Columbia, Bulgaria și Liechtenstein.

Primul meci de pregătire va fi pe 22 martie, contra Irlandei de Nord, pe Arena Națională din București. Apoi, ”tricolorii” vor merge în Madrid, unde pe 26 martie vor juca împotriva Columbiei, pe stadionul Civitas Metropolitano.

Următoarele meciuri amicale se vor juca în luna iunie, în București. Astfel, România va întâlni pe 4 iunie naționala Bulgariei, pe stadionul Steaua. Apoi, pe 8 iunie, ”tricolorii” vor juca împotriva reprezentativei din Liechtenstein, tot pe stadionul Steaua.

România, în grupă cu Belgia la EURO 2024

EURO 2024 din Germania începe pe 14 iunie. România a fost repartizată în grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Israel, Ucraina, Bosnia sau Islanda).

Programul României la EURO 2024:

  • 17 iunie: România - câștigătoarea play-off-ului B (pe Alianz Arena, din Munchen)
  • 22 iunie: România - Belgia (pe Rhein Energie Stadion, din Koln)
  • 26 iunie: România - Slovacia (pe Waldastadion, din Frankfurt)

”Tricolorii” se vor pregăti în Würzburg în timpul EURO 2024

Echipa națională se va antrena la baza de pregătire de la Würzburg, în timpul Campionatului European de Fotbal din Germania, transmite Federația Română de Fotbal. Orașul este situat 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich și 300 kilometri de Koln.

”Pe lângă condițiile oferite de hotel și stadionul de antrenament, precum și faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniștită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în orașele unde se vor juca partidele. Gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 orașe unde tricolorii vor evolua și se află la 4 kilometri de hotel”, precizează FRF.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE