Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 169), Vodafone (canalul 410).

Resturi de rachete, în apele românești. Contraamiral: „Au fost multe, dar nu reprezintă niciun pericol”

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Marinarii români au descoperit și în apele teritoriale românești din Marea Negră resturi de rachete, a declarat locțiitorul șefului de stat major al Forțelor Navale Române, comandantul de flotilă Cornel Cojocaru, în cadrul interviului acordat în exclusivitate jurnalistei Euronews, Diana Sobaru.

Contraamiralul spune că au fost descoperite pe mare mai multe rămășițe ale războiului, dar care nu reprezintă un pericol pentru populație.

Pe malul bulgăresc am văzut că au apărut resturi d erachete care au panicat turiștii. Turiștii nu trebuie să se panicheze. Aceste returi sint restur de la apărarea pe insula serpilor.

„Aceste tuburi, multe am găsit și noi, le am identificat în zona contiguă, zona economică.Da, am descoperit și în apele teritoriale, multe, dar populația să stea liniștită ne facem treaba pe granița de est NATO. Nu vă pot spune decât că toate rămășițele pe care le-am găsit sunt într-un loc sigur și nu există nici un pericol.”, a declarat Cornel Cojocaru.

Distribuie

Taguri