Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Red Bull a suspendat-o pe angajata care l-a reclamat pe Christian Horner pentru ”comportament inadecvat”

Angajata Red Bull care în luna februarie a depus plângere împotriva lui Christian Horner, șeful echipei de Formula 1, acuzându-l de ”comportament inadecvat”, a fost suspendată cu plată, anunță agenția PA, preluată de The Guardian.

Potrivit sursei citate, un purtător de cuvânt al Red Bull Racing a declarat: "Nu putem comenta, deoarece este o problemă internă."

Pe 28 februarie, Red Bull a anunțat că Horner a fost exonerat de acuzația de ”comportament inadecvat” și va rămâne la cârma echipei. De asemenea, plângerea formulată împotriva britanicului a fost respinsă.

Red Bull: ”Raportul de investigație este confidențial”

”Investigația independentă privind acuzațiile aduse domnului Horner s-a încheiat, iar Red Bull poate confirma că plângerea a fost respinsă. Reclamantul are drept de apel. Red Bull este convinsă că investigația a fost corectă, riguroasă și imparțială. Raportul de investigație este confidențial și conține informații private ale părților și ale terților care au asistat la investigație și, prin urmare, nu vom face alte comentarii, din respect pentru toate părțile implicate. Red Bull va continua să depună eforturi pentru a îndeplini cele mai înalte standarde la locul de muncă.”, a transmis atunci compania.

Christian Horner a fost acuzat de ”comportament inadecvat”, plângerea fiind făcută de una dintre angajate. Britanicul a negat acuzațiile și a fost audiat în luna februarie, în cadrul unei investigații interne efectuate de o firmă de avocatură.

Identitatea angajatei care l-a reclamat pe șeful echipei nu a fost făcută publică până acum.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE